Wat kunnen wij voor u betekenen

Car Service Alex is gespecialiseerd in Jaguar en andere Britse exclusieve auto’s, klassiekers en ‘youngtimers’ (klassieke auto’s van 15 jaar en ouder). Een klassieke Jaguar, een MG, Austin Healey of een Triumph vergt intensief onderhoud en dat vraagt veel specialistische kennis.
Het vakmanschap van Alex Willenborg staat garant voor een snelle diagnose en perfecte reparatie aan uw auto. Jarenlange ervaring in onderhoud van Engelse auto’s maakt dat zij geen geheimen meer voor hem hebben.

Maar uiteraard zijn ook alle andere merken personenauto’s en kleine bedrijfswagens van harte welkom. Door zijn brede kennis van autotechniek kunnen alle auto's op de goede zorgen van Alex rekenen. Car Service Alex is er voor alle onderhoud, reparaties, APK keuringen en dergelijke.

 

Over Alex

Alex Willenborg heeft de afgelopen 35 jaar voor diverse gerenommeerde autobedrijven in het Gooi gewerkt en een schat aan ervaring opgebouwd. Al sinds zijn jeugd is hij gefascineerd door motoren en techniek. De klantvriendelijkheid en technische kennis wordt door zijn klanten zeer gewaardeerd.

 

wat onze klanten zeggen:
Alex heeft veel ervaring in het premium segment en is als zodanig gewend om met veeleisende klanten te werken.
Alex is een enthousiaste en energieke techneut, met een goede uitstraling, die 25 jaar hands-on ervaring in techniek koppelt aan een klantgerichte aanpak.
Alex is er altijd met aandacht, tekst en uitleg.
Klantvriendelijk en oplossingsgericht, na een bezoek ga je als klant met een goed gevoel weg.
Ik had een auto met problemen die verholpen moesten worden. Op de meest rare tijden was Alex bereikbaar om vragen te beantwoorden en op te lossen.
Alex is een zeer klantvriendelijk persoon met de doelstelling van het bedrijf waarvoor hij werkt evengoed continu op het netvlies.